Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

PÄÄHENKILÖT:

 • Rikki Chadwick (Cariba Heine) Rikki pystyy kuumentamaan nestettä ja kutsumaan salamoita. Hänen voimansa on kaikken vaarallisin. Rikki tulee kaupunkiin uutena tyttönä, ja häntä pidetään hiukan omituisena. Rikki on hyvin suorasanainen ja saattaa loukata sen takia muita helposti ja hän seurustelee Zanen kanssa. Hän asuu isänsä kanssa pienessä talossa ja heillä ei ole paljoa rahaa.
 • Cleo Sertori (Phoepe Tonkin) Cleo pystyy hallitsemaan nestettä ja tuulta. Cleo on hiukan ujo ja epävarma ja hän on porukan "sovittelija". Hän on joukon nuorin. Hänen isänsä ei hyväksy poikia, vaan kohtelee Cleoa nuorempana kuin hän on. Cleo seurusteli Lewisin kanssa ensimmäisellä tuotantokaudella, mutta he erosivat.Toisen tuotantokauden lopussa he palaavat kuitenkin yhteen. Cleo myy jäätelöä vesipuistossa ja on siellä uivan Ronnie delfiinin paras ystävä.
 • Emma Gilbert (Claire Holt) Emma pystyy jäädyttämään nesteen sekä aiheuttamaan hirmumyrskyn. Emma on kunnollinen, liikunnalinen järjestelmällinen ja hieman määräileväkin persoona, mutta ei koskaan tarkoita pahaa. Emmalla on pikkuveli Elliot ja hän työskentelee paikallisessa mehubaarissa. Emma oli ihastunut Byroniin ensimmäisellä tuotantokaudella ja valmensi tätä uintikilpailua varten. Emma tykkää mehubaarin uudesta työntekijästä, Ashista, vaikkei aluksi halunnut myöntää sitä vaan käyttäytyi kylmästi poikaa kohtaan. Emma harrasti ennen merenneidoksi muuttumista uintia.
 • Lewis McCartney (Angus McLaren) Lewis on tuntenut Cleon viisivuotiaasta saakka ja hän varjelee tyttöjen merenneitosalaisuutta. Hän pitää erilaisten asioiden tutkimisesta ja kalastuksesta. Ensin saatuaan tietää tyttöjen kyvyistä, hän yritti selvittää syytä muodonmuutokseen tytöistä otettujen näytteiden (hiukset, varpaankynnet) avulla ja tämän vuoksi tytöt lähes paljastuivat. Lewis seurusteli Cleon kanssa ensimmäisellä tuotantokaudella, mutta toisen tuotantokauden alussa he eroavat ja Lewis alkaa seurustella Charlotten kanssa. Mutta lopuksi Lewis ja Cleo palaavat yhteen.

MUUT HENKILÖT:

 • Charlotte Watsford (Brittany Byrnes): Charlotte tulee mukaan sarjaan toisella tuotantokaudella ja hän on tyttöjen pahin kilpailija. Charlotte arvostaa fysiikkaa ja pitää erityisesti taiteesta. Hänestä tulee Lewisin uusi "tyttöystävä". Charlotte ei pidä Rikkistä, Emmasta ja Cleosta ja hän epäilee varsinkin Cleon yrittävän alituiseen pilata hänen treffinsä Lewisin kanssa. Charlotte on Gracien lapsenlapsi ja saa tietää myöhemmin, että hänen isoäitinsä oli yksi alkuperäisistä merenneidoista. Myös Charlottesta tulee myöhemmin merenneito, ja hän saa taikavoimia (veden kuumentaminen, jäädyttäminen ja hallitseminen) kuten muutkin tytöt, mutta menettää voimansa toisen tuotantokauden lopussa tyttöjen pudotettua hänet kuutamoaltaaseen täydellä kuulla.
 • Zane Bennett (Burgess Abernethy): Zane on "paha poika" ja näyttää ajattelevan, että hän voi tehdä mitä tahansa, koska hänen isänsä on rikas. Zane on ylimielinen, mutta hänellä on myös pehmeä puolensa. Ensimmäisellä tuotantokaudella hän näki vilauksen Emmasta merenneitona ollessaan sukeltamassa ja hän halusi todistaa, että merenneitoja on oikeasti olemassa. Zane seurustelee Rikkin kanssa ja hän tietää Lewisin, Maxin, Charloten ja Ashin lisäksi tyttöjen salaisuuden.
 • Neiti Louise Chatham (Christine Amor ja Teri Haddy (nuorena)): Neiti Chatham on salaperäinen vanha nainen, joka ensimmäisellä tuotantokaudella ilmestyi silloin tällöin ja antoi Cleolle, Rikkille ja Emmalle hyvin tärkeitä neuvoja ja tietoa merenneitoelmästä, koska hän oli itsekin mereneito nuorena. Hän asui satamassa omassa venessään, mutta se julistettiin merikelvottamaksi ja Emma kutsui hänet asumaan heille. Myöhemmin neiti Chatham muutti vanhainkotiin.
 • Kim Sertori (Cleo Massey): Kim on Cleon pikkusisko ja joskus melkoisen ärsyttävä. Jaksossa Kalamainen juttu hän löytää Cleon päiväkirjan ja saa selville tyttöjen salaisuuden. Myöhemmin Cleo vakuuttaa hänelle, että päiväkirjassa oleva juttu oli äidinkielen aine, jonka aiheena on kirjoittaa joku tunnettu satu uudestaan.
 • Elliot Gilbert (Trent Sullivan): Elliot on Emman pikkuveli ja hän pelaa jalkapalloa. Seurusteli Kimin kanssa jonkin aikaa.
 • Miriam (Annabelle Stephenson): Miriam on hienosteleva tyttö ja kaupungin prinsessa. Hän seurusteli Zanen kanssa ensimmäisellä kaudella ja hän yritti järjestää Cleolle, Rikkille ja Emmalle jonkinlaista jäynää, josta he joutuisivat hankaluuksiin. Eräässä jaksossa Miriam on kateellinen Emmalle tämän työpaikasta ja hän tahallaan sulattaa mehubaarin kylmiön. Samalla kun Emma korjaa vahingon hän jäädyttää vahigossa myös Miriamin ja tyttöjen täytyi yhdistää voimansa sulattaaksen hänet.
 • Byron (Christopher Poree): Byron on hyvä uimari ja Emman ihastus ensimmäisellä kaudella. Hän oli saada selville tyttöjen merenneitosalaisuuden, kun Emma suuteli häntä täysikuun vaikutuksen alaisena.
 • Wilfred (Ariu Lang Sio): Wilfred on JuiceNet -mehubaarin omistaja ja Emman pomo. Poissaollessaan hän jättää yleesä Emman vastuuseen mehubaaristaan.
 • Dr. Linda Denman (Lara Cox): Denman on meribiologi ja hän pääsi Cleon, Rikkin ja Emman salaisuuden jäljille, kun Lewis, joka työskenteli hänen apulaisenaan, jätti epähuomiossa näytteen Cleon varpaankynnestä Denmanin mikroskooppiin. Lopulta Lewisin onnistui tuhota Denmanin tutkimusaineisto. Hän jopa pyysi poikaa mukaansa työmatkoille, mutta tämä kieltäytyi. Myöhemmin ensimmäisen kauden lopussa Denman palasi takaisin ja löysi Cleon suomuja Mako-saarelta. Hän asensi mereen kameroita ja sai kuvaa tytöistä merenneitoina, kun he uivat kuutamoaltaaseen. Hän järjesti heille ansan, mutta tytöt onnistuivat pakenemaan.
 • Ash (Craig Horner): Ash harrastaa ratsastusta ja hän on todella taitava siinä. Hän toimi myös ratsastuksenopettajana ja opetti Emman pikkuveljeä, Elliotia. Ash on ollut Emman kanssa muutaman kerran treffeillä, vaikka aluksi tyttö suhtautui häneen kylmästi lähinnä sen vuoksi, että Ash sai Emman havitteleman työpaikan mehubaarista. Myöhemmin Emma tunnusti Ashille pitävänsä tästä ja he alkoivat seurustelemaan. Toisen tuotantokauden viimeisessä jaksossa Emma paljasti Ashille olevansa merenneito.
 • Max Hamilton (Martin Vaughn): Max on luonnontieteilijä kuten Lewis ja alkuperäisen merenneitokolmikon vanha ystävä. Hän teki tutkimusta Mako-saaresta vuonna 1957, 50 vuotta aiemmin kuin Lewis. Hän teki medaljongit Gracielle, Louiselle ja Julialle, muistuttaakseen ettei tytöt olleet normaaleja tyttöjä. Max oli aikoinaan rakastunut Gracieen. Myöhemmin hän antoi vanhan tutkimuksensa Lewisille, mutta Charlotte varasti osan tutkimuksen materiaalista. Hän myös paljastaa, että kerran 50 vuodessa kuu ja muut planeetat ovat suorassa linjassa keskenään, jolloin merenneito, joka astuu Kuutamoaltaaseen menettää voimansa ikuiksi ajoiksi - aivan kuten Charlotelle kävi kun hän yritti viedä Cleon, Emman ja Rikkin voimat, mutta taistelun lopputuloksena oli, että kuitenkin Charlotte menetti pyrstönsä ja voimansa.

©2020 H2O Just add water - suntuubi.com