Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

H2O Just add water

Testaa tietosi H2O:sta!

 

(Oikeat vastaukset löytyvät sivun ala laidasta)

1. Minkä maalainen sarja H2O Just add water on?

a) Amerikkalainen b) Espanjalainen c) Australialainen

2. Kuinka monta jaksoa 1. tuotantokausi sisältää?

a) 26 b) 52 c) 17

3. Kuka näyttelee sarjan Cleo Sertoria?

a) Phoebe Tonkin b) Cariba Tonkin c) Phoebe Holt

4. Minkä niminen saari esiintyy sarjassa?

a) Kulta-saari b) Mako-saari c) Paratiisi-saari

5. Tytöt muuttuvat merenneidoiksi...

a) kuun noustessa taivaalle b) saadessaan haavan c) kastuessaa

6. Kuka sarjan tunnusmusiikin esittää?

a) Hilary Duff b) Kate Alexa c) Ashlee Simpson

7. Missä suomalaisessa ohjelmassa sarjaa näytetään?

a) Summerissa b) Buusterissa c) Wintterissä

8. Kuka Charlotte on?

a) uusi oppilas b) Rikin serkku c) meribiologi

9. Kuka sai tietää ensimmäisenä tyttöjen salaisuuden?

a) Emman vanhemmat b) koulun terveydenhoitaja c) ystävä Lewis

10. Kuinka kauan yksi jakso kestää?

a) n. 40 min b) n. 25 min c) n. 15 min

-

-

-

Oikeat vastaukset: 1. c) 2. a) 3. a) 4. b) 5. c) 6. b) 7. a) 8. a) 9. c) 10. b)

-

Oikeita vastauksia 0-3: et ole tainnut katsoa koko sarjaa!

Oikeita vastauksia 4-6: satunnainen katsoja, sinulla on perus asiat hallussa.

Oikeita vastauksia 7-10. Onneksi olkoon! Olet aivan selvä fani

©2017 H2O Just add water - suntuubi.com